Nieuws

Koraalgroep Op de Bies te Landgraaf
We leveren binnenkort de laatste 2 gebouwen van de totale 6 gerenoveerde units op die voor de bewoners zijn vernieuwd. Er zijn nieuwe badkamers en toiletten gekomen alsmede een andere indeling. Tevens zijn de vloeren vernieuwd en is het binnenschilderwerk opgefrist. Ook is elk gebouw voorzien van nieuwe en aangepaste installaties. Ook zijn de woningen nu voorzien van een liftsysteem waardoor de verpleging makkelijker kan werken.
 
 

Caradon Stelrad 
Momenteel zijn wij gestart met een nieuwe kantine en showroom met spreekkamer in te richten in onderstaand pand. Tevens starten wij spoedig met enkele kleine interne verbouwingen in de fabriek en naastliggend gebouw.  
 

Villa Roermond
Ook zijn wij gestart met een riante villa in Herten, Roermond. De planning is om deze woning in het 3e kwartaal dit jaar op te leveren. 

Certificaat
Ook dit jaar zijn wij de audit weer positief afgerond om een erkend leerbedrijf te blijven. Wij trachten jonge bouwvakkers een kans te geven om hun vakbekwaamheid in ons bedrijf verder te ontwikkelen. 
Fysiotherapie te Hulsberg 
Op dit moment (maart 2013) zijn we de laatste werkzaamheden aan het verrichten voor de fysiotherapie Leunissen - Spijkerboer te Hulsberg. Deze nieuwbouw is aan de buitenzijde ommanteld met een van de nieuwste producten van MBI. Deze betonsteen is 50 cm lang, 10 cm breed en 45 mm dik. Door middel van een dunbedmortel wordt deze steen verwerkt en hoeft niet gevoegd te worden. 

04-1.jpg  


Uitbreiding sporthal In de Biessen
Op dit moment (Maart 2013) zijn wij doende om voor de Gemeente Heerlen Sporthal In de Biessen uit te breiden.  Nieuwbouw handboogschietvereniging Robin Hood
In opdracht van de Gemeente Brunssum verrichten wij diverse bouwkundige werkzaamheden. Hieronder ziet U hoe wij de gevlinderde vloer hebben aangebracht.

 


V.C.A **
Projecten, Op 2 januari 2012 hebben wij een V.C.A ** audit gehad en deze succesvol afgerond.
We zijn dus nu V.C.A ** gecertificeerd, hetgeen gelijk staat aan ISO.
Hiermee hopen wij onze werkwijze nog beter op een rit te hebben hetgeen de klant ten goede komt. 
Willem-Alexanderstraat
Aan de Willem-Alexanderstraat te Brunssum hebben wij twee woningen gerealiseerd waarvan nog één verkocht moet worden.
Deze is van binnen nog niet afgewerkt, daar de toekomstige koper zelf kan kiezen uit indeling, afwerking, sanitair, keuken, trap etc.
Ook kan de koper kiezen uit een eengezins indeling of een levensloopbestendige indeling.
Damiaan
Op de Damiaan te Meerssen zijn wij bezig om twee riante, moderne eengezinswoningen te realiseren.
Deze woningen worden binnen twee maanden opgeleverd.

 

 


Traject
Begin 2012 zijn wij gestart met de sloopwerkzaamheden van de verdiepingsindeling van de bestaande school te Maastricht.
Wij hebben opdracht om deze verdieping te veranderen van leslocatie naar kantoorlocatie met keuken/kantine.
We verwachten deze werkzaamheden medio maart 2012 op te leveren.

 

 


Transits
Eind vorig jaar hebben wij ons wagenpark met twee nieuwe Ford transit werkbussen uitgebreid. Uiteraard hebben wij deze gekocht bij onze klant Hensgens.
Zo konden we het nieuwe jaar in stijl beginnen.